فیلم سینمایی «شاهزاده» ساخته محمود بهرازنیا اکران خود را در گروه «هنروتجربه» آغاز کرد.
به گزارش دیباچه روابط عمومی گروه هنروتجربه اعلام کرد، داستان این فیلم درباره بازیگر اصلی فیلم «جمعه» ساخته حسن یکتاپناه است. فیلمی که در سال ۲۰۰۰ برنده جایزه دوربین طلایی کن شد.
«شاهزاده» داستان زندگی جلیل نظری نوجوان پناهنده افغانستانی را روایت میکند در خلاصه داستان فیلم میخوانیم:«جلیل نظری هفده سال پیش برای نجات جان خود از دست طالبان و بهخاطر بهدست آوردن کار و حمایت خانوادهاش به ایران پناهنده شد. پس از مدتی بهطور تصادفی بازیگر اصلی فیلم سینمایی «جمعه» شد، فیلمی به کارگردانی حسن یکتا پناه، که در سال ۲۰۰۰ جایزه دوربین طلایی جشنواره کن را نصیب خود کرد. این پیروزی دور از انتظار، برای این نوجوان افغانستانی«یک اتفاق ساده» نبود، بلکه نقطه عطف و حادثه بس بزرگی بود که تمامی زندگی او را تا به امروز دستخوش اتفاقاتی باورنکردنی و بس شگفتانگیز کردهاست. این حوادث از ایران آغاز و سپس به مسافرت او به آلمان منجر شد. چندى پيش جليل نظرى پس از ١٧ سال اقامت در اروپا، به عنوان شهروند آلمانى و بهخاطر ديدار خانواده به افغانستان رفت كه …»
محمود بهرازنیا این این فیلم را در آلمان و با مشارکت عوامل آلمانی ساخت. فیلم محصول سال ۲۰۱۴ ایران و آلمان است که تهیهکنندگی آن را کلاتین فیلم، ناهید سلیمیان ایران، آیکون نورد، تورستن نیومن آلمان برعهده داشتهاند و پخشکننده بینالمللی آن نسرین میرشب است.
«شاهزاده» تاکنون در جشنواره جهانی فیلم فجر، فیلمکس توکیوی ژاپن، سائوپائولوی برزیل، جشنواره فيلمهاى ايرانى در زوريخ، جشنواره فیلمهای مستند آلمان و جشنواره فيلمهاى ايرانى در كلن به نمايش درآمدهاست و برنده دیپلم افتخار بهترین دستاورد تکنیکی – هنری از سیودومین جشنواره جهانی فیلم فجر در سال ۲۰۱۴ شد.
محمود بهرازنیا که سالهاست در آلمان درس سینما خوانده و با شبکههای تلویزیونی معتبر این کشور همکاری میکند، درباره «شاهزاده» نوشته است: «پس از موفقيت جهانى «جمعه» ساخته حسن يكتاه پناه برنده جايزه دوربين طلایى جشنواره كن، بلافاصله اين فيلم در جشنواره هامبورگ و با حضور بازيگر اصلى فيلم جليل نظرى به نمايش درآمد. پس از پايان جشنواره نظرى مجبور به تقاضاى پناهندگى در آلمان شد. مستندِ «راه بهشت» كه در جشنواره فجر همان سال هم به نمايش درآمد، شرح حال اين واقعه استثنایى بود! «شاهزاده» اما سرگذشت جليل نظرى را پس پناهندگى روايت مىكند، قصه واقعى ولى هزار و يك شب گونه انسانى بىكس و تنهاست كه طى ١٧ سال هجرت و آوارگى هرگز تسليم سختىها و ناملايمات زندگى نشد. او كه در سال ١٣٩٢ مردم آلمان به عنوان «بهترين پيتزا پَز ايتاليائى» شهر هامبورك انتخابش کرده بودند، يك سال بعد براى اولين بار و به عنوان شهروند آلمانى به افغانستان مسافرت كرد.»