کد خبر: ۱۱۷۸۰
تاریخ انتشار : ۴۰ : ۱۰ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۵

بهروز افخمی، مهمان «آپاراتچی» شد

دیباچه: برنامه سینمایی «آپاراتچی» در دومین قسمت خود به سراغ بهروز افخمی رفته و شاهد گپ و گفت این هنرمند و جواد یحیوی و صحبت های جنجالی ای که مطرح شد هستیم.

به گزارش دیباچه، در قسمت دوم «آپاراتچی» گفت و گویی درباره فیلم «یک دزدی عاشقانه» با حضور امیر شهاب رضویان و لادن مستوفی ترتیب داده شده و گفت و گوی ویژه با بهروز افخمی که سخنانی جنجالی درباره سینمای ایران و اتفاقات اخیر آن بیان کرده است.

دیباچه-آپاراتچی


از دیگر بخش های برنامه میز نقد سینمای جهان با یحیی نطنزی و صوفیا نصراللهی، اخبار سینمای ایران و جهان، نقد سینمای ایران با پرداختن به فیلم «اژدها وارد می شود» با حضور امیر پوریا و آرش خوشخو را شاهد هستیم.

«آپاراتچی» با رویکرد پرداختن به اتفاقات سینمایی به صورت شفاف و صریح به دور از هرگونه سانسور، هر هفته پنجشنبه شب ها ساعت ۲۲ بر روی سایت آپارات قرار می گیرد. تهیه کنندگی این برنامه را حامد قشلاقی، سردبیری خسرو نقیبی و مجری جواد یحیوی برعهده دارند.
captcha
مطالب برگزیده
روایتی از بازیگری که نخستین بار در ۱۴ سالگی روی صحنه رفت

سولماز عسگری: از آن لحظه به بعد دنیا برایم یک شکل دیگر شد

۰۹:۱۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۵
گزارش دیباچه از آخرین وضعیت پیکر بازیگر پیشکسوت و روایتی تازه از روزهای پایانی زندگی او

سیروس ابراهیم‌زاده؛ هنرمندی که دلش برای ایران تنگ بود و حالا چشم‌ها به بازگشت پیکرش دوخته شده است

۱۵:۱۹  -  ۰۱ مهر ۱۴۰۵
با معرفی برگزیدگان و تجلیل از چهره‌های ماندگار؛

نهمین جشنواره تلویزیونی مستند به ایستگاه پایانی رسید؛ «خشت و خون» بهترین فیلم شد

۰۹:۰۰  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۵