کد خبر: ۱۱۷۵۶
تاریخ انتشار : ۵۰ : ۰۹ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۵
در حاشیه مراسم افطاری سفیر پیشین ایران

افخمی حتی یک‌بار هم از کمال تبریزی عذرخواهی نکرد

دیباچه: ناصر عنصری گفت: اخباری که مبنی بر آشتی کمال تبریزی و بهروز افخمی منتشر شده؛ صحت ندارد و تبریزی همچنان از رفتار برنامه هفت مکدر است.



به گزارش دیباچه به نقل از ایلنا، ۲۶ خرداد مراسم افطاری به میزبانی محمدمهدی پورمحمدی سفیر سابق ایران در کشورهای آرژانتین، دانمارک و لهستان و با حضور سینماگران برگزار شد و بعد از آن تعدادی از سایت‌های خبری از آشتی بهروز افخمی و کمال تبریزی در این مراسم نوشتند اما قائم مقام خانه سینما می‌گوید این اخبار کاملا کذب است.

ناصر عنصری (قائم مقام مدیرعامل خانه سینما) با اشاره به این مراسم افطاری گفت: ماجرا‌ از  این قرار بود که من و آقای کمال تبریزی سر یک میز  نشسته بودیم و بهروز افخمی هم روبروی کمال تبریزی نشسته بود و چندبار آقای افخمی از تبریزی خواهش کرد به برنامه هفت سینمایی بیاید و هر حرفی دوست دارد بگوید، اما  آقای تبریزی اعلام کرد این کار را نمی‌کند و حرفی برای گفتن با افخمی ندارد.

دیباچه-کمال تبریزی-بهروز افخمی


وی ادامه داد: آقای افخمی وقتی این رفتار را دید و از آنجا که با بیشتر اهالی سینما دوستی و رفاقت چند ساله دارد، اواخر مجلس به سمت کمال تبریزی آمدو شروع به بوسیدن کمال تبریزی کرد و دوستان حاضر در مجلس هم عکس گرفتند و بدنبال انتشار این عکس‌ها خبرهایی منتشر شد که صحت ندارد.

عنصری تاکید کرد: تا آنجا که متوجه شدم آقای تبریزی هنوز به‌ شدت از رفتار برنامه هفت سینمایی با وی و روش این برنامه ناراحت و مکدر است و آشتی‌ای صورت نگرفته است و من نیز نه تنها هیچ نقشی در این ماجرا و آشتی نداشتم، بلکه فقط یک ناظر بودم.

عنصری ادامه داد: متاسفانه آقای افخمی و برنامه هفت از شیوه‌های صحیحی برای جذابیت برنامه استفاده نمی‌کند و متاسفم از اینکه بگویم او از شیوه‌های ماکیاولیستی برای جذابیت برنامه استفاده می‌کند.

وی ادامه داد: افخمی در ضیافت افطار حتی یک‌بار هم از کمال تبریزی عذرخواهی نکرد و  فقط دائم از تبریزی تقاضا می‌کرد که به برنامه هفت بیاید و هرچه دوست دارد بگوید.

در آخرین برنامه هفت سینمایی مسعود فراستی منتقد برنامه؛ فیلم سینمایی دونده زمین را یک نوع دیاثت فرهنگی نامید و بدنبال این حرف کمال تبریزی در گفت‌وگو با فریدون جیرانی و از طریق سایت فیلم‌نت به‌شدت از برنامه هفت انتقاد کرد و اعلام کرد ساخت سریال سرزمین کهن را متوقف می‌کند.
captcha
مطالب برگزیده
با معرفی برگزیدگان و تجلیل از چهره‌های ماندگار؛

نهمین جشنواره تلویزیونی مستند به ایستگاه پایانی رسید؛ «خشت و خون» بهترین فیلم شد

۰۹:۰۰  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۵
چرا کنسرت‌های پاپ تهران هنوز به روزهای عادی برنگشته‌اند؟

سالن‌های بزرگ کم‌رونق، هزینه‌های سنگین و بلیت‌هایی که گران‌تر می‌شوند؛ بازار موسیقی در آستانه یک بازگشت پرریسک

۰۹:۱۵  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۵
آخرین اخبار