کد خبر: ۱۱۳۵۲
تاریخ انتشار : ۱۳ : ۱۰ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵

«مای بر» در تالار مرکزی مولوی اجرا می شود

دیباچه: نمایش «مای بر» با قصه بازسازی صحنه جرم در طول روند یکساله از ایده به اجرا رسید.

به گزارش دیباچه به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ابوالفضل کاهانی کارگردان نمایش «مای بر» در خصوص این نمایش گفت: نمایش به نوعی درباره بازسازی صحنه جرم است و نمی‌توانم سبک خاصی را برای کارم معرفی کنم؛ چرا که معتقدم تئاتر تمرین نمایش است و نمی‌توان برایش ژانر و یا شیوه خاصی پیدا کرد. در این اثر هم ایده‌ای در ذهنم شکل گرفت و به بازسازی و تکرار رسیدم.

دیباچه-مای بُر


وی ادامه داد: در طول یکسال روند ایده تا اجرای این نمایش به طول کشید. به نوعی که در ابتدا ایده‌ای در ذهنم شکل گرفت، اما زمان زیادی برد تا آن را به نمایشنامه تبدیل کنم. در نهایت بعد از اتمام نمایشنامه اولیه بخشی از قصه «مایبر» را در تمرین ها شکل دادیم که برآیند کلی آن چیزی شد که حالا بر روی صحنه می‌بینم.

کاهانی با اشاره به طراحی صحنه خاطرنشان کرد: نمایش «مایبر» هیچ طراحی صحنه‌ای ندارد. در واقع براساس متن من صلاح دیدم که نمایش بدون دکور باشد.

وی تالار مولوی را بهترین سالن نمایشی تئاتر کشور خواند و اظهار داشت: امیدوارم قدر این سالن را بدانیم، چون این سالن برای دانشجویان  تئاتر است و مخاطبانش هم متفاوت هستند. حتی تماشاگران این سالن نمایش هایی را در آن می بییند که در جای دیگر نخواهند دید. چراکه متاسفانه این روزها حال تئاتر خوب نیست و پویایی خودش را از دست داده زیرا مسیری که می‌رود، مسیر برعکس است.

گفتنی است؛ محمد علیمحمدی، مجید یوسفی، مجتبی یوسفی، علی نورانی، محسن محبی در این نمایش ایفای نقش می‌کنند.

همچنین نمایش «مای بر» با  طراحی، نویسندگی و کارگردانی ابوالفضل کاهانی هرشب ساعت 21 در تالار مرکزی مولوی  اجرا می شود.
captcha
مطالب برگزیده
روایتی از بازیگری که نخستین بار در ۱۴ سالگی روی صحنه رفت

سولماز عسگری: از آن لحظه به بعد دنیا برایم یک شکل دیگر شد

۰۹:۱۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۵
گزارش دیباچه از آخرین وضعیت پیکر بازیگر پیشکسوت و روایتی تازه از روزهای پایانی زندگی او

سیروس ابراهیم‌زاده؛ هنرمندی که دلش برای ایران تنگ بود و حالا چشم‌ها به بازگشت پیکرش دوخته شده است

۱۵:۱۹  -  ۰۱ مهر ۱۴۰۵
با معرفی برگزیدگان و تجلیل از چهره‌های ماندگار؛

نهمین جشنواره تلویزیونی مستند به ایستگاه پایانی رسید؛ «خشت و خون» بهترین فیلم شد

۰۹:۰۰  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۵