کد خبر: ۱۰۹۶۹
تاریخ انتشار : ۳۴ : ۰۷ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۵

اجرای نمایش سرناد در نیاوران

دیباچه: نمایش «سرناد» به کارگردانی رضا روان از 24 خردادماه هرشب ساعت 21 درسالن گوشه فرهنگسرای نیاوران به روی صحنه می رود.



به گزارش دیباچه به نقل از روابط عمومی بنیاد آفرینش های هنری نیاوران ، نمایش سرناد یکی از نمایشنامه‌های کوتاه اسلاومیر مروژک نویسنده لهستانی است که به  زبانی ساده، نمادین و با طنزی تلخ به نقد جامعه امروز می‌پردازد.

دیباچه-سرناد

رضا روان کارگردان این نمایش  با اشاره به اینکه نمایش «سرناد» به موضوعات اجتماعی جامعه با رویکردی طنز می پردازد اظهار کرد:کلمه «سرناد» به معنای «آواز شبانه عشاق» دارای پیامی برای مخاطب است ولی درعین حال در این نمایش به مخاطب اجازه برداشت آزاد نیز،داده می شود.

روان با بیان اینکه نمایش سرناد ازمعدود نمایشنامه هایی است که برای نوجوانان دررده سنی بالای 18 سال نوشته شده ،خاطرنشان کرد: سرناد ازنظر تحلیل متن و ازلحاظ نوشتاری و حرکاتی بومی سازی شده ولی باید گفت ،نوع کار ازنظر تکنیک نمایش ،به آن شکلی اجرا می شود که نویسنده این نمایش درنظر داشته است.

نمایش سرناد از 24 خردادماه تا 21 تیر به مدت 28روز در نیاوران به روی صحنه می رود. مدت زمان اجرای آن نیز 50دقیقه  همراه با موسیقی زنده خواهد بود. آهنگسازی  نمایش سرناد را علیرضا ستاری انجام داده و محمد خان محمدی سلوی ویولون آن را اجرا کرده است. .منیژه احمدی ،بهروز ناصر شریعتی، نادیا قمری، سیما لاهوتی، فرشاد مالمیر، بازیگران این نمایش می باشند، همچنین طراحی صحنه و گریم این نمایش را نیز زهره اسماعیلی به عهده داشته است .
captcha
مطالب برگزیده
روایتی از بازیگری که نخستین بار در ۱۴ سالگی روی صحنه رفت

سولماز عسگری: از آن لحظه به بعد دنیا برایم یک شکل دیگر شد

۰۹:۱۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۵
گزارش دیباچه از آخرین وضعیت پیکر بازیگر پیشکسوت و روایتی تازه از روزهای پایانی زندگی او

سیروس ابراهیم‌زاده؛ هنرمندی که دلش برای ایران تنگ بود و حالا چشم‌ها به بازگشت پیکرش دوخته شده است

۱۵:۱۹  -  ۰۱ مهر ۱۴۰۵
با معرفی برگزیدگان و تجلیل از چهره‌های ماندگار؛

نهمین جشنواره تلویزیونی مستند به ایستگاه پایانی رسید؛ «خشت و خون» بهترین فیلم شد

۰۹:۰۰  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۵