شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۰۹۶۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ : ۰۷ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۵
دیباچه: نیما دهقان با اشاره به ساخت مجموعه «کلینیک خنده» برای پخش در شبکه نسیم، اظهار کرد که با این مجموعه تعدادی از نویسندگان و بازیگران مستعد عرصه کمدی را معرفی خواهد کرد.



به گزارش دیباچه به نقل از خبرگزاری مهر، نیما دهقان درباره فعالیت‌ این روزهای خود در عرصه کارگردانی تئاتر و تلویزیون گفت: در حال حاضر با شبکه نسیم برای تولید و پخش مجموعه «کلینیک خنده» قرارداد داریم. این مجموعه کمدی یک رویکرد جدید دارد و با آغاز پخش «کلینیک خنده»، حدود ۳۰ نویسنده جوان عرصه طنز و همچنین حدود ۸۰ بازیگر جوان و مستعد کمدی را معرفی خواهیم کرد که با پخش مجموعه «کلینیک طنز» نیروهای جوانی به بدنه سازمان صدا و سیما معرفی خواهند شد.

این کارگردان تئاتر درباره این موضوع که آیا بازیگران جوان مدنظر از بازیگران عرصه تئاتر هستند، توضیح داد: چون من در عرصه تئاتر فعالیت می‌کنم، طی ۱۰ سال گذشته با بازیگران جوان و با استعدادی مواجه شدم که آن‌ها را در جشنواره‌ها و گوشه و کنار سالن‌ها، می‌بینیم. برای این بازیگران جوان کمتر بستری فراهم می‌شود تا در سینما و تلویزیون دیده شوند از این رو با «کلینیک خنده» فرصت دیدن شدن برای این جوانان را فراهم کردیم.

دیباچه-نیما دهقان


دهقان یادآور شد: یکی از معضلات ما در تلویزیون در عرصه کمدی این است که محدود به چند نویسنده و بازیگر هستیم. هنوز نیروی جدیدی را وارد این عرصه نکرده‌ایم که یک نگاه جدید وارد فعالیت‌های کمدی شود. نویسندگان و بازیگران جوانی که در «کلنیک خنده» حضور دارند در دانشگاه‌ها و عرصه تئاتر فعالیت کرده‌اند ولی هنوز مجال معرفی شدن را نداشته‌اند. من مطمئنم اگر این جوانان معرفی شوند، ماندگار خواهند شد.

کارگردان مجموعه «کلینیک خنده» با اشاره به تغییرات مدیریتی که طی هفته‌های اخیر در سازمان صدا و سیما رخ داده است، تأکید کرد: به تغییر و تحولاتی که در سازمان صدا و سیما وجود دارد، نگاه مثبتی دارم چون مدیریت‌های جدید باتجربه هستند. نگرانی من این است که با این تغییرات، سیاست‌ها نیز تغییر کنند. این نگرانی از آنجا ناشی می‌شود که در شهریورماه سال گذشته و با وجود اینکه برای برنامه «مجله تئاتر» با شبکه چهار سیما قرارداد داشتم با آمدن آقای غلامی به شبکه چهار برنامه ما تعطیل شد.

وی افزود: از آن زمان تا به امروز شبکه چهار درباره تعهدات مالی برنامه هیچ پرداختی به ما نداشته و از پرداخت تعهدات خود به برنامه طفره می‌رود. نگرانی من این است که این اتفاق برای مجموعه «کلینیک خنده» نیز رخ دهد و شرایط برای معرفی تعدادی زیادی از جوانان مستعد در عرصه نویسندگی و بازیگر کمدی فراهم نشود.

دهقان درباره موضوع و زمان پخش مجموعه «کلینیک خنده» اظهار کرد: «کلینیک خنده» روایتگر داستان کلینیکی است که افراد برای بهبود حالشان به آن مراجعه می‌کنند. این مجموعه در ۹۰ قسمت ۳۰ دقیقه‌ای پخش خواهد شد. در حال حاضر چندین آیتم نوشته شده را به شبکه تحویل داده‌ایم و بعد از پرداخت قسط اول به گروه، در خصوص زمان دقیق پخش مجموعه اطلاع رسانی خواهیم کرد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مرتضی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۰
0
1
سلام.واقعامجموعه مزخرف وبیخودیه.همه چی توش هست بجز خنده.درخواست دارم سریعا جلوپخششوبگیرند
رسول
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
0
1
ازتون خواهش میکنم التماس میکنم اینجور برنامه هارو پخش نکنین ارزش پخش ندارن بخدا .بچه ها هم خندشون نمیگیره
مهدی یار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۹
0
1
به نظر من خیلی هم خووبه..
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳