شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴  |  Saturday, 07 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۰۹۲
تاریخ انتشار : ۴۷ : ۱۹ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۴
بحث کم توجی ها کاستی های سینمای کودک و نوجوان بحث امسال و سال قبل نیست و همیشه کم و بیش با این شرایط روبه رو بوده ایم و سالها است که سینمای کودک باندازه اهمیتش مورد توجه قرار نگرفته است.

ابراهیم فروزش کارگردان با سابقه و پیش کسوت سینمای کودک در گفت وگو با سایت دیپاچه در باره ضرورت  برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان با توجه به کمبود تولیدات این ژانر گفت : بحث کم توجی ها کاستی های سینمای کودک و نوجوان بحث امسال و سال قبل نیست و همیشه کم و بیش با این شرایط روبه رو بوده ایم و سالها است که سینمای کودک باندازه اهمیتش مورد توجه قرار نگرفته است. قشرکودک و نوجوان بخش بزرگی ازجمعیت کشورمان را تشکیل می دهند و تعداد اندک فیلم های کودک و نوجوان تکاپوی این گروه جمعیتی نیست. با این شرایط کمک کم ژانر کودک و نوجوان به فراموشی سپرده می شود و باید متولیان و مسئولیان مربوطه به فکر راهکار باشند .

سازنده کلید با تاکید به اهمیت شورای راهبردی سینمای کودک و نوجوان عنوان کرد : این شورا باید نقش گسترده و فعال تری در بنیاد سینمایی فارابی و سازمان سینمایی بر عهده بگیرد . در این شورای راهبردی باید فیلم نامه هایی مورد حمایت قرار بگیرد که مناسب کودک و نوجوان باشد .آدم امیدواریم و منتظرم که چه شرایطی برای سینمای کودک فراهم خواهد شد.

سازنده خمره در باره اثرات تشکیل شورای اکران فیلم های کودک و نوجوان متذکر شد: این شوراهم می تواند به عنوان یک بازوی حمایتی موثر درکنار شورای راهبردی سینمای کودک و نوجوان با رصد کردن فیلم های مناسب اکران به احیای دوباره سینمای کودک و نوجوان کمک کند. همه فعالان این سینما منتظرند تا عملکرد مدیریت جدید سینمایی در باره سینمای کودک چگونه خواهد بود .

سازنده شیر توشیر با اشاره به آسیب های  موجود در سینمای کودک در بحث اکران و نمایش خاطر نشان کرد : سینمای کودک  این روزها علاوه بر نداشتن فرصت اکران با چالش عدم حمایت در تولید هم مواجه است .موقعی که این شرایط حاکم شود تولیدات سینمای کودک به حداقل خواهد رسید و دوستان مدیری که سکان هدایت کودک را در دست گرفته اند کمتر به وعده هایشان عمل کرده اند.

فروزش درباره اثرات تغییرهر ساله مدیریت جشنواره کودک و نوجوان گفت: به نظرم باید بحث جشنواره را از تولید و اکران جدا کنیم. جشنواره در حقیقت یک گذرگاهی  برای نمایش تولیدات آثار کودک است. سه چهار روزی برگزار می شود و پرونده اش تا سال بعد بسته می شود و در کنار نمایش فیلم های ایرانی ، فیلم های خارجی هم به نمایش درمی آیند و به اهالی سینمای کودک یک فرصت می دهد تا تولیدات سینمای ایران را با نمونه های خارجیش مقایسه کند .خیلی از فیلم هایی که در جشنواره منتخب می شوند در چرخه اکران مورد توجه قرار نمی گیرد وکم کم هم مردم هم عادت فیلم کودک را از دست داده اند و ترجیح می دهند با تغییر کانال شبکه های ماهواره ای فیلم ببینند. وظیفه ما سینماگران هم ایجاب می کنند که فیلم های بهتر و با کیفیت تری بسازیم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳