سه‌شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴  |  Tuesday, 16 September 2025
کد خبر: ۱۰۸۳۲
تاریخ انتشار : ۳۶ : ۱۰ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۵

بهرام عظیمی: مشکلات اقتصادی باعث تعطیلی بسیاری از شرکتهای انیمیشن شده است

دیباچه: در سالهای اخیر بسیاری از شرکت های انیمیشن تعطیل شده است که اصلی ترین دلیل این تعطیلی هم مشکلات اقتصادی است.



به گزارش دیباچه به نقل از نسیم آنلاین بهرام عظیمی انیمیشن سازی است که در ابتدا با انیمیشن های "سیاساکتی" که مختص آیتمهای آموزشی درباره راهنمایی و رانندگی بود شناخته شد. مدتی بعد وی اولین انیمیشن بلند "تهران 1500" را ساخت؛ انیمیشنی که صداپیشگی برخی از چهره های مشهور سینما در آن باعث در کانون توجه قرار گرفتن آن شد.

در دو سال اخیر عظیمی به دنبال تولید یک انیمیشن بلند دیگر به نام "ابرقهرمانی از نازی آباد" بود اما این انیمیشن همچنان در مرحله پیش تولید باقی مانده است.

دیباچه-بهرام عظیمی


*اصلی ترین مشکل، تأمین بودجه بود

عظیمی در چرایی این وضعیت گفت: بروز پاره ای مشکلات سبب ساز آن شد که تولید این انیمیشن فعلا متوقف شود. اصلی ترین مشکل تأمین بودجه بود. ما بنا داشتیم این پروژه را به صورت مشترک با چینی ها تولید کنیم و تا اندازه ای هم پیش رفتیم اما طولانی شدن پروسه تأمین سرمایه باعث شد اعضای گروه هم پراکنده شوند.

وی ادامه داد: من معمولا انیمیشن هایم را با گروه ثابتی می سازم که در همه این سالها کنارم بوده ام. آنها هم چون درگیر پروژه های دیگر شدند نتیجه این شد که تولید معلق شد.

این انیمیشن ساز خاطرنشان ساخت: البته که می توانستم به سراغ یک تیم دیگر بروم اما چون ساختار حرفه ای انیمیشن سازی حکم می کند که سوپروایزرهایی که در بخشهای مختلف کار از جان‌بخشی تا نورپردازی حضور دارند، حرفه‌ای و کارآزموده باشند این شد که تولید کار معلق شد.

 

*مشکلات اقتصادی باعث تعطیلی بسیاری از شرکتهای انیمیشن شده

بهرام عظیمی با اشاره به مشکلات اقتصادی پیش آمده برای انیمیشن سازی به «نسیم آنلاین» اظهار داشت: مشکلات مالی همواره برای انیمیشن سازان وجود داشته و این مشکلات در چند سال اخیر بیشتر هم شده است. در سالهای اخیر بسیاری از شرکت های انیمیشن تعطیل شده است که اصلی ترین دلیل این تعطیلی هم مشکلات اقتصادی است.

این انیمیشن ساز تأکید کرد: وزارت ارشاد و صداوسیما دو ارگان اصلی هستند که انیمیشن سازان به حمایت آنها نیاز دارند اما این دو ارگان هم در سالهای اخیر الویتی مبنی بر حمایت از انیمیشن سازان نداشته اند.
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴