چهارشنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۴  |  Wednesday, 10 September 2025
کد خبر: ۱۰۷۱۸
تاریخ انتشار : ۱۴ : ۰۶ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۵

محمدحسین مهدویان: «ایستاده در غبار» به جوانب زندگی سردار متوسلیان نگاهی بی پرده داشته است

در جشنواره فجر سی و چهارم تنها مطلبی که برای من حائز اهمیت بود آراء مردمی بود و از این بابت که فیلم ما در تمام مدت برگزاری جشنواره فجر جزو 5 فیلم اول بود بسیار خرسند بودم.

دیباچه:

محمد حسین مهدویان کارگردان اثر «ایستاده در غبار» در خصوص واکنش مادر حاج احمد متوسلیان نسبت به این فیلم اظهار داشت: مادر حاج احمد به همراه جمعی از خواهران و برادران این سردار رشید به تماشای فیلم نشستند. در تمام مدتی که فیلم پخش می شد، تمام نگاه من به سمت مادر حاج احمد بود تا واکنش وی را ببینم. زمانی که فیلم به پایان رسید، در حالی که چشمانشان پر از اشک بود ما را دعا کردند و به نظر می رسید که حس خوبی نسبت به فیلم پیدا کردند. این واکنش برای من بسیار خوشحال‌کننده بود.

دیباچه-ایستاده در غبار


کارگردان مستند تلویزیونی «آخرین روزهای زمستان» همچنین در مورد اقبال مردم از فیلمش اظهار داشت: «ایستاده در غبار» مثل یک هندوانه در بسته است و برای کل گروه  بسیار جالب است که سرنوشت اکران چه می شود. من به بحث اکران بسیار خوش بین هستم. به نظر من وقتی فیلمی برای مردم ساخته می شود و صادقانه روایت می شود و تلاش شده است که یک جذابیت و شگفتی در سینما ایجاد کند، به طور حتم با واکنش خوب مردم روبرو خواهد شد. البته فیلم ما با استقبال خوبی از طرف مردم در پیش فروشی که سایت سینما تیکت انجام داد مواجه شد. من امیدوار هستم مردم به دیدن فیلم بروند و با آن ارتباط خوبی برقرار کنند. بلیط سینما را هم به صورت اینترنتی خریداری کنند تا به دردسر نیفتند.

وی همچنین در مورد شرایط «ایستاده در غبار» در فجر سی و چهارم گفت: در جشنواره فجر سی و چهارم تنها مطلبی که برای من حائز اهمیت بود آرای مردمی بود و از این بابت که فیلم ما در تمام مدت برگزاری جشنواره فجر جزو 5 فیلم اول بود، بسیار خرسند بودم. خیلی ها فکر می کردند ما تماشاچی نخواهیم داشت و مردم از «ایستاده در غبار» استقبال نخواهند کرد اما به لطف خدا فیلم دیده شد و فیلم سازان دیگر نیز از فیلم ما استقبال کردند.

مهدویان همچنین در مورد اینکه اگر روزی حاج احمد به کشور بازگردد و فیلم «ایستاده در غبار» را ببیند چه واکنشی خواهد داشت گفت: آدم ها به طور معمول از تماشای خودشان بر پرده سینما خشنود نمی‌شوند. فکر می کنم حاج احمد از فیلم خوشش نیاید؛ به دلیل اینکه ما بخشی از زندگی وی را روایت کرده ایم. به خصوص اینکه فیلم «ایستاده در غبار» به جوانب زندگی سردار متوسلیان نگاهی بی پرده داشته است. با تمام این صحبت ها امیدوارم با این خبرها که از حاج احمد رسیده است، زودتر آزاد شوند. حالا خوشش بیاید یا نیاید زیاد مهم نیست.

وی همچنین در گفته های خود گریزی به موفقیت فیلم «فروشنده» زد و اظهار داشت: این موفقیت اتفاقی فوق العاده است و اصغر فرهادی در سبک خود به یک استادی رسیده است و این سبک را خیلی خوب به دنیا عرضه کرده است. «فروشنده» نشان داد ایران در یکی از مدرن ترین صنعت ها یعنی سینما توانایی بالایی دارد. برای من بسیار لذت بخش بود که این دو هنرمند وقتی برای دریافت جایزه روی سن رفتند، به زبان فارسی صحبت کردند. این لحظه برای من بسیار درخشان بود.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: همواره بازیگران در سینمای دنیا بسیار مهم هستند و در نوک پیکان یک فیلم قرار دارند. اتفاقی که شهاب حسینی در کن رقم زد، اتفاقی بسیار بزرگ برای سینمای ایران بود و به نظرم جایزه شهاب حسینی از جایزه اصغر فرهادی مهم تر بود و یک اتفاق تازه در سینمای ایران رقم زد.
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴