يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴  |  Sunday, 19 October 2025
کد خبر: ۱۰۶۳۰
تاریخ انتشار : ۲۸ : ۲۲ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۵

«سليم غفوری» مدير شبكه مستند شد

دیباچه:دكتر ميرباقری معاون سيما، در حكمی سليم غفوری را به عنوان مدير شبكه مستند سيما منصوب كرد.



دیباچه-سلیم غفوری-مدیرشبکه مستند1


به گزارش دیباچه به نقل از  روابط عمومی رسانه ملی، معاون سيما در حكم سليم غفوری، با اشاره به تخصصی بودن شبكه مستند بر لزوم توليد ، تامين و پخش مستند در همه موضوعات در اين شبكه تاكيد كرد.
دكتر مير باقری در اين حكم مدير شبكه مستند را به بهره گيری از الگوی كارآمد و اثربخش مديريت پيام و استفاده از نظرات كارشناسان متعهد و خبره در ارتقای كيفی و هنری توليدات مستند در جهت افزايش سرمايه اجتماعی كشور، تعميق گفتمان انقلاب اسلامی  و مقابله موثر با جنگ نرم دشمن و آرايش رسانه ای نظام سلطه  توصيه كرده است.
وی در بخشی از حكم خود بر توليد مستندهای فاخر به ويژه مستندهايی كه روايتگر تاريخ بزرگ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس هستند تاكيد كرد.
دكتر ميرباقری در اين حكم از زحمات امير تاجيك درطول تصدی مديريت شبكه مستند قدردانی كرد.

بر اساس گزارش خبرنگار رادیو وتلویزون دیباچه سید سلیم غفوری متولد 1352 در رشت است . وی کارگردان و تهیه کننده مستند، فعال فرهنگی، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه آزاد اسلامی می باشد و مدیر گروه مستند شبکه افق از سال 91 تا کنون بوده است . از سوابق کاری دیگر او عبارتند از مدیر مرکز فرهنگی میثاق ، دبیر اتحادیه بین المللی امت واحده و عضو شورای مستند مرکز مستند سوره حوزه هنری .

غفوری تهیه کننده ده ها برنامه مستند از جمله نسیم حیات، جنگ پنهان، پارسیان زنگبار، آسیایی های به غزه می روند، کاروان آزادی، مرزبانان، قیام صحرا، اسرار زندان ابوسلیم، نیمه خاموش، خوابهای سیاه و ... بوده است و عضویت در هیئت انتخاب و داوری ده ها جشنواره در حوزه مستند از قبیل جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، بخش مستند جشنواره فیلم فجر، جشنواره تسنیم، جشنواره سما، جشنواره رویش و ... در کارنامه او به چشم می خورد .
وی همچنین فعالیت موثر در عرصه جذب، آموزش و سازماندهی جوانان مستعد در راستای تشکیل گروههای مستندساز ،برنامه ریزی و مدیریت کاروان آسیایی شکست حصر غزه ، برنامه ریزی و مدیریت کاروان زائران صلح سوریه با حضور هنرمندان کشورمان در سوریه ، برنامه ریزی، هماهنگی و اعزام گروه های مختلف مستند ساز به نقاط بحرانی منطقه و جهان اسلام داشته است .




مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴