چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۰۳۳۳
تاریخ انتشار : ۱۳ : ۰۸ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۵
دیباچه: سردار سلامی؛ جانشین فرماندهی کل سپاه پاسداران با بیان اینکه بخش‌های پایانی نمایش «فصل وصل» را بیشتر می‌پسندد، یکی از دلایل جذب مخاطبان به این اثر را نوآوری و بداعت آن خواند.

دیباچه- فصل وصل- اصلی

به گزارش دیباچه به نقل از روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی انقلاب اسلامی؛ مهنا، سردار حسین سلامی جانشین فرماندهی کل سپاه پاسداران که همراه با خانواده خود برای تماشای نمایش «فصل وصل» به باغ موزه دفاع مقدس آمده بود، درباره تاثیرات این نمایش گفت: این نمایش فعالیت‌های فرهنگی خطرناکی که دشمنان اسلام تدارک دیده‌اند را به خوبی بیان می‌کند. این آثار که واقعیت‌های تاریخی و رویدادهای زمان حال را به زبان هنر بیان می‌کند، نقش سازنده‌ای در نگرش ژرف و عمیق نسل‌های جوان دارد.

وی افزود: اینگونه جوانان می‌توانند نگاه درستی به واقعیت‌هایی که در گذشته اتفاق افتاده‌اند، تا امروز امتداد پیدا کرده‌اند و در آینده نیز در جریان هستند، داشته باشند.

جانشین فرماندهی کل سپاه در پاسخ به اینکه کدام بخش از نمایش را بیشتر دوست دارد، گفت: ما در فضای دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلابمان هستیم و بخش‌های پایانی نمایش از جمله بخش مدافعان حرم برای من دلنشین‌تر است.

سلامی تصریح کرد: فداکاری که جوانان در جبهه‌های مقاومت انجام می‌دهند، نوعی اثبات صدق گفته‌های درونی شیعیان است که از بعد شهادت امام حسین (ع) مطرح شده است؛ فيا ليتني کنت معکم، ای کاش من با شما می بودم. این فریاد نطفه در درون است که امروز تجلی پیدا می‌کند. دقیقا این باورها و اعتقادات قلبی و عشق و محبت به اهل بیت (ع) است که امروز از قلب به جوارح منتقل و به جهاد و مقاومت تبدیل می‌شود و این موضوع در «فصل وصل» به خوبی به نمایش درآمده است.

وی با اشاره به مخاطب گسترده این اثر درباره میزان تاثیرگذاری آن گفت: این نمایش به خاطر جاذبه‌های هنری فوق‌العاده‌ای که دارد، بسیار سازنده است. در این اثر صحنه‌های مجازی با صحنه‌های واقعی پیوند می‌خورد و مخاطبان شکل جدیدی از هنر را می‌بینند که به شدت جذاب است.

سردار سلامی در پایان تأکید کرد: بداعت و نوآوری که این نمایش دارد، تماشاگر را به خود جذب می‌کند و آنها را درگیر بخش‌های مختلف خود می‌کند. این خیلی خوب است. از زحمت همه دوستانی که در طراحی و اجرای این نمایش تلاش کردند و لحظات ارزشمندی را برای ما خلق کرده‌اند، تشکر می‌کنم.

«فصل وصل» تولید مرکز هنرهای نمایشی انقلاب اسلامی؛ مُهنا به تهیه‌کنندگی علیرضا کوهفر، کارگردانی سعید اسماعیلی و روایت رسالت بوذری هر شب تا پایان ماه مبارک رمضان ساعت 21 در باغ موزه دفاع مقدس روی صحنه می‌رود و تماشای آن برای عموم رایگان است.
برچسب ها: دیباچه ، فصل وصل
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳