پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳  |  Thursday, 25 April 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۰۷۷۲
تاریخ انتشار : ۳۱ : ۱۸ - ۱۵ تير ۱۴۰۰

رامین بهنا می گوید بسیاری از هنرمندان ترجیح می دهند سکوت کنند زیرا صحبت کردن نه تنها چیزی را عوض نمی کند بلکه بی تفاوتی مسئولین آزار دهنده است و در تمامی این سال ها نه تنها این هنر گسترش پیدا نکرده است بلکه فقط جلوی آن را گرفته اند و هنرمندان را محدود کرده اند.
رامین بهنا آهنگساز و نوازنده در گفتگو با خبرنگار موسیقی دیباچه گفت: متاسفانه بیماری کرونا ضربه های جبران ناپذیری به حوزه موسیقی زده است و مهم ترین ضربه این است که موزیسین های حرفه ای را افسرده و خانه نشین کرده است. این بیماری سبب به وجود آمدن غمی بزرگ در دل هنرمندان شده است زیرا هنرمندان نمی توانند در کنار مخاطبان باشند و شرایط انقدر وخیم شده است که هنرمندان موسیقی ترجیح می دهند تنها باشند زیرا اجراهای زنده کاملا تعطیل شده است و به ندرت آثار موسیقی تولید و ضبط می شود.
این آهنگساز در ادامه بیان کرد: ما از نزدیک شاهد هستیم که بسیاری از هنرمندان موسیقی حوصله تولید اثر ندارند زیرا عصبی و ناراحت هستند. هنرمند باید در کنار مردم باشد و این بیماری انسان ها را دچار تنهایی کرده است. موضوع دیگر این است که فقط تعداد محدودی از هنرمندان می توانند کنسرت آنلاین برگزار کنند یا بهتر است بگوییم فقط کسانیکه قدرت داشتند توانستند کنسرت آنلاین برگزار کنند و هنرمندانی که رابطه قوی ندارند در این مدت نتوانستند هنر خود را ارائه دهند و بیشتر افسرده و غمگین شدند.
وی افزود: بیماری کرونا راه جدیدی را برای جوانان باز کرده است زیرا از طریق فضای مجازی اجراهای زنده برگزار می کنند و این به دیده شدن هنر آنها کمک می کند. مشخص نیست که بیماری کرونا چند سال طول بکشد در نتیجه همه ما باید خودمان را ا این شرایط هماهنگ کنیم و حتی شاید اگر این بیماری تمام شود دیگر نتوانیم مثل قبل زندگی کنیم و آموزش آنلاین و کنسرت آنلاین بیشتر فراگیر شود فقط باید شرایط خوب از جمله اینترنت پر سرعت فراهم شود تا هنرمندان جوان بتوانند فعالیت کنند.
این هنرمند در ادامه تاکید کرد: به نظر من حتی اگر این بیماری تمام شود زمان زیادی طول می کشد تا مثل قبل به سالن کنسرت رویم و شاید حس و حال قبل از این بیماری را نداشته باشیم پس باید همیشه خودمان را با شرایطی به وجود آمده هماهنگ کنیم تا بتوانیم به راه خود ادامه دهیم.
وی در پایان گفت: رفتار مخاطب تغییر کرده است و اگر این بیماری یک سال دیگر باقی بماند همه ما به رفتارهای جدید عادت می کنیم ‌و از گذشته فاصله می گیریم. الان در همه جای دنیا به خرید اینترنتی عادت کرده اند و این روند ادامه دار خواهد بود. موضوع دیگر این است که بی توجهی مسئولین ضربه های بدی به موسیقی و هنرمندان زده است. بسیاری از هنرمندان ترجیح می دهند سکوت کنند زیرا صحبت کردن نه تنها چیزی را عوض نمی کند بلکه بی تفاوتی مسئولین آزار دهنده است. متاسفانه در تمامی این سال ها نه تنها این هنر گسترش پیدا نکرده است بلکه فقط جلوی آن را گرفته اند و هنرمندان را محدود کرده اند.

گفتگو از : غزاله سعادتی

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
به بهانه پخش سریال "نون خ"، دیباچه بررسی کرد

آیا احیای طنز‌های تلویزیونی، تضمینی بر بازگشت مخاطب به سمت صداوسیماست؟

۱۷:۲۰  -  ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
مسئول کمیته رتبه‌بندی مرشدان فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در گفتگو با دیباچه:

ورزش زورخانه ای باید به المپیک راه پیدا کند/ هزاران سال است ورزش باستانی از موسیقی و آوای حماسی بهره می‌برد

۱۷:۵۴  -  ۲۹ فروردين ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی هندبال جوانان دختر ایران در گفت‌وگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

تیم ملی در گروه مرگ قرار دارد/ بازی با تیم‌های اروپایی محک خوبی است

۱۸:۱۷  -  ۲۹ فروردين ۱۴۰۳
یک کارشناس فوتسال در گفت ‌و‌ گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

ایران تیم بهتری نسبت به رقبای آسیایی دارد/باید به تصمیم شمسایی احترام بگذاریم

۱۱:۲۹  -  ۲۵ فروردين ۱۴۰۳
ادبیات عجیب ژیلا صادقی!

جنجال خانم مجری بعد از درگذشت رضا داوودنژاد چه بود؟

۱۲:۲۹  -  ۱۵ فروردين ۱۴۰۳