چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳  |  Wednesday, 19 March 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۶۱۱۷
تاریخ انتشار : ۴۷ : ۱۳ - ۲۷ تير ۱۳۹۶
به گزارش دیباچه
سینمای هالیوود همچنان به تولید انبوه آثار سینمایی ادامه می دهد؛ اما طبق جدول «باکس آفیس» پرفروشترین ها و محبوب ترین های هالیوود کدامند و چقدر فروخته اند؟

به گزارش خبرنگار سینمایی دیباچه، «باکس آفیس» لیستی از بهترین فیلمهای هالیوود است که هر هفته بر اساس فروش آنها ترتیب بندی می شود و در اختیار مخاطبان قرار می گیرد؛ تا به این ترتیب آنها بتوانند از میان ده فیلم منتخب، محبوب ترین ها را شناسایی کنند و  به دیدن اثر مورد علاقه شان بنشیند.

بهترین های «باکس آفیس» طی هفته ای که گذشت


1-فیلم «جنگ برای سیاره‌ میمون‌ها»

«جنگ برای سیاره میمون ها» فیلمی علمی، تخیلی آمریکایی است که مت ریوز و مارک بامبک به کارگردانی مت ریوز واست و در سال 2017 تولید شده و ادامه فیلمی است با نام «سیاره میمون ها» که در سال 2014 تولید شده است.

اندی سرکیس، وودی هارلسون، استیو زان برخی از بازیگران فیلم «جنگ برای سیاره‌ی میمون‌ها» هستند.

این فیلم توانسته با فروشی معادل ۵۶/۵ میلیون دلار در صدر جدول فیلمهای «باکس آفیس» قرار گیرد. 

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند فیلم این پتانسیل را دارد تا به درآمد خانگی نهایی بین ۱۶۱ تا ۱۸۳ میلیون دلار دست پیدا کند. ولی اگر فیلم اکرانی ضعیف‌تر از دو فیلم قبلی داشته باشد، با مضربی معادل ۲/۶۷، کارش را با ۱۴۹ میلیون دلار به اتمام خواهد رساند.


2-«اسپایدر من؛ بازگشت به خانه»

«اسپایدر من؛ بازگشت به خانه»، فیلمی ابرقهرمانی آمریکایی است به کارگردانی جان واتس و نویسندگی جان فرانسیس دالی، جاناتان گلدستاین، جان واتس و کریستوفر فورد است که بر پایهٔ شخصیت خیالی مرد عنکبوتی از شرکت مارول کامیکس ساخته شده است.

«اسپایدر من؛ بازگشت به خانه»، این فیلم دومین اثر از مجموعه فیلم‌های مرد عنکبوتی است و بازیگرانی چون تام هالند، مایکل کیتون، مریسا تومه، زندیا، لورا هری‌یر، تونی ریوولوری و رابرت داونی جونیور در آن ایفای نقش می کنند.

«اسپایدر من؛ بازگشت به خانه» طی مدت کوتاهی توانسته به رقمی معادل ۴۵/۲ میلیون دلار دست پیدا کند.


3-«من نفرت انگیز»

فیلم انیمیشن «من نفرت انگیز۳»، سومین اثر از سری انیمیشن هایی به همین نام است.

نخستین قسمت انیمیشن من نفرت انگیز در سال ۲۰۱۰ میلادی ساخته شد و با فروشی ۵۵۰ میلیون دلاری (معادل ۲۰۶۰ میلیارد تومان با احتساب دلار ۳.۷۵۰ تومانی در زمان نگارش) توانست به نمونه ای بسیار موفق تبدیل گردد. با توجه به موفقیت بخش اول، قسمت دوم انیمیشن من نفرت انگیز نیز در سال ۲۰۱۳ ساخته شد و توانست به فروشی ۹۷۰ میلیون دلاری (معادل ۳۶۴۹ میلیارد تومان) علاوه بر جلب نظر منتقدان، اکرانی پر سود را نیز تجریه نماید.

«من نفرت انگیز3» توانسته با فروشی معادل ۱۸/۹ میلیون دلار در رده سوم جدول بایستد.


4-«بچه راننده»

«بچه راننده» فیلمی در سبک کمدی، اکشن، جنایی به کارگردانی ادگار رایت است که امسال منتشر شد.

از بازیگران آن می‌توان انسل الگورت و جیمی فاکس و هم چنین لیلی جیمز را نام برد.

«بچه راننده» تاکنون ۸/۷ میلیون دلار فروش داشته است.


5-«بیماری بزرگ»

«بیماری بزرگ» فیلمی است کمدی به کارگردانی مایکل شورالتر با بازی کمیل نانجیانی، زویی کازان، هالی هانتر، ری رومانو و انوپم کهیر.

داستان فیلم «بیماری بزرگ» درباره شخصیتی به نام کمیل ( کمیل نانجیانی ) می باشد که پس از آشنایی با دختری به نام امیلی ( زوئی کازان ) به او دل می بندد و این دو عاشق یکدیگر می شوند؛ اما مشکل بزرگی که در این میان مطرح است اختلاف فرهنگی بزرگ این دو و خانواده هایشان می باشد. خانواده کمیل مسلمان هستند و در ارتباط با عروس آینده شان بسیار سخت گیر و در طرف مقابل نیز پدر و مادر امیلی چندان علاقه ای به کمیل ندارند اما...

فیلم «بیماری بزرگ» تاکنون معادل ۷/۶ میلیون دلار فروش داشته است.


6-«زن شگفت انگیز»

«زن شگفت‌انگیز» فیلمی ابرقهرمانی آمریکایی است به کارگردانی پتی جنکینز و نویسندگی آلن هاین‌برگ که در سال ۲۰۱۷ منتشر شده و بازیگرانی چون گل گدوت ، کریس پاین، کانی نیلسن، رابین رایت، دنی هوستون، دیوید تیولیس، ایون برمنر و لوسی دیویس در آن ایفای نقش می کنند.

گفتنی است «زن شگفت‌انگیز»، که به عنوان چهارمین قسمت از فیلم‌های دنیای سینمایی دی‌سی کامیکس به شمار می‌رود.

«زن شگفت انگیز» با فروشی معادل ۶/۸ میلیون دلار در رده ششم جدول «باکس آفیس» ایستاده است.


7-«بر فراز آرزو»

فیلم «برفراز آرزو» اثری است ترسناک به کارگردانی جان آر. لئونتی است که از تولیدات امسال است و بازیگرانی چون جوئی کینگ، رایان فیلیپ، کی هونگ لی و شریلین فن در آن بازی می کنند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: پس از اینکه پدر او به عنوان هدیه به او جعبه موسیقی مرموزی می‌دهد، کلر شانون (جوئی کینگ) هیجان زده می‌شود و در پی این است تا تمام آرزوهای خود را با آن جعبه به واقعیت تبدیل کند. شادی و هیجان او کم‌کم به وحشت مبدل می‌شود، از وقتی که او می‌خواهد قیمت خونین هر یک از آرزوی‌های جدید خود را بپردازد.

فیلم «برفراز آرزو» تا کنون مبلغی معادل ۵/۵ میلیون دلار فروخته است.


8-«ماشین ها 3»

فیلم «ماشین ها3» انیمیشنی است به کارگردانی برایان فی با بازی اوون ویلسون، لری دکیبل گای، بانی هانت، چیچ مارین و کریستلا الانزو.

«ماشین ها 3» انیمیشنی سه بعدی آمریکایی است که در ژانر کمدی می گنجد و توسط استودیوی انیمیشن سازی پیکسار تولید و توسط والت دیزنی پیکچرز منتشر شده است.

فیلم «ماشین ها 3» تا کنون رقمی معادل ۳/۱ میلیون دلار فروخته است.

9- «ترنسفورمرها: آخرین شوالیه»

«ترنسفورمرها: آخرین شوالیه» فیملی است به کارگردانی مایکل بی با بازی مارک والبرگ، ایزابلا مونر، لار هادوک، جاش دوهامل و آنتونی هاپکینز.

«ترنسفورمرها: آخرین شوالیه» اثر اکشن علمی تخیلی آمریکایی پنجمین قسمت از مجموعه فیلم‌های تبدیل شوندگان است که دنباله‌ای بر فیلم تبدیل‌شوندگان: عصر انقراض محسوب می‌شود.

این فیلم در رده نهم «باکس آفیس» قرار دارد و رقمی معادل ۲/۷ میلیون دلار فروش داشته است.


10-«خانه»

فیلم «خانه» به کارگردانی اندرو جی کوهن اثری کمدی است با بازی ویل فرل، ایمی پولر، رایان سیمپکینز، جیسون منتزوکس و الیسن تولمن.

این فیلم در رده آخر جدول «باکس آفیس» این هفته قرار دارد و مبلغی معادل ۱/۷ میلیون دلار فروش داشته است.


نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳