سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴  |  Tuesday, 16 December 2025
کد خبر: ۴۱۰۹۷
تاریخ انتشار : ۱۶ : ۱۳ - ۱۲ دی ۱۳۹۵
کاوه سماک باشی در گفتگو با دیباچه:

فقط به دیده شدن «اشنوگل» فکر میکنم/ سال آینده برای من سالی سینمایی تلویزیونی با انتخاب های خوب خواهد بود

بازیگر فیلم سینمایی «اشنوگل» گفت: فقط به این فکر میکنم که «اشنوگل» به بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر راه پیدا کند و فیلم دیده شود

کاوه سماک باشی بازیگر جوان سینما و تلویزیون که چندی پیش در فیلم سینمایی »اشنوگل» به کارگردانی هادی حاجتمند و علی سلیمانی با موضوع شهدای غواص به ایفای نقش پرداخته در گفتگو با خبرنگار سینمایی دیباچه درباره فعالیت های خود گفت: فکر میکنم زمان این رسیده که با قبول نکردن هر پیشنهادی در تلویزیون در هر فیلم یا سریالی حضور پیدا نکنم. من برای در یکسال و نیم اخیر 40 کیلو لاغر شدم و همین باعث شد که پیشنهادها در سینما به من بیشتر شود. اینکه در تلویزیون کمتر کار کردم دلیلش کمبود پیشنهاد نیست بلکه نخواستم در هر نقش و در هر سریالی بازی کنم.

فقط به دیده شدن «اشنوگل» فکر میکنم/ سال آینده برای من سالی سینمایی تلویزیونی با انتخاب های خوب خواهد بود
سماک باشی درباره حضورش در فیلم سینمایی «اشنوگل» گفت: فیلم سینمایی «اشنوگل» به طور مستقیم به فضای دفاع مقدس میپردازد و بنظرم کار بسیار خوبی شده و من تعصب زیادی روی این کار دارم چرا که همه عوامل بخاطر شهدای غواص وضو گرفته سر صحنه رفت و آمد میکردند و مطمئنا کاری که دلی ساخته شود بر دل مینشیند و شک ندارم که شهدای غواص هم پشت فیلم خواهند بود.

وی درباره نقش خود در این فیلم خاطرنشان کرد: نقش من در فیلم نقش یونس فرمانده گردان غواصی است که سه روز مانده به عملیات مفقود میشود و طی این مدت به او تهمت همکاری با نیروهای بعثی و منافقین را میزنند که بعد ماجرا روشن میشود.

بازیگر فیلم سینمایی «چشمان سیاه» درباره همکاری خود با فیلم «اشنوگل» گفت: حضور در کنار یک گروه خوب همه سختی ها را تلطیف میدهد چون عوامل همه به حرمت خون شهدا کار میکردند و تمام وجودمان را برای اینکار گذاشتیم اما باری که برای ایفای این نقش روی دوش من و عوامل فیلم بود که واقعا جای شوخی نیست و باید با تمام وجود مایه گذاشت.

سماک باشی درباره حضور «اشنوگل» در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: اگر فیلم به بخش مسابقه راه پیدا کند قطعا نقش من در «اشنوگل» دیده خواهد شد چون نقش پررنگی است اما من فقط به این فکر میکنم که «اشنوگل» به بخش مسابقه راه پیدا کند و فیلم دیده شود و خدا میداند که هنگامی که در این فیلم بازی میکردم به اتفاقات بعد از آن و نقش خودم فکر نمیکردم و در حال حاضر هم فقط به دیده شدن فیلم فکر میکنم.

این بازیگر درباره سال آینده کاری خود گفت: هدفم این است که هم سینما را داشته باشم و هم تلویزیون را که البته کار جدیدی که میخواهم در آن به ایفای نقش بپردازم یک کار تلویزیونی خوب است. سال آینده برای من سالی سینمایی تلویزیونی همراه با چاشنی انتخاب های خوب خواهد بود.


کاوه سماک باشی متولد 1359 در تهران است و شروع بازیگری او در سینما با فیلم سینمایی «چشمان سیاه» به کارگردانی مرحوم ایرج قادری بوده است. او به طور متواری از سالهای 84 تا 86 در چندین فیلم سینمایی نظیر «محکومین بهشت»، «منفی هجده» و «آن مرد آمد» به ایفای نقش پرداخته است.

مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴