پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳  |  Thursday, 28 March 2024

دیباچه

کد خبر: ۱۷۰۹۶
تاریخ انتشار : ۲۲ : ۱۴ - ۲۳ تير ۱۳۹۵
دیباچه: ملکه رنجبر بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با حضور در موزه سینما از غرفه مربوط به جوایز و اهدایی های خود بازدید کرد و گفت که با دیدن بخش های مختلف این موزه خاطرات اش زنده شد.

به گزارش دیباچه به نقل از روابط عمومی موزه سینما، ملکه رنجبر بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با حضور در موزه سینما، از غرفه مربوط به خود که دربرگیرنده جوایز و وسایل شخصی این هنرمند است، دیدن کرد.

در این بازدید محمد حیدری مدیرعامل موزه سینما ملکه رنجبر را همراهی کرد و این بازیگر با مرور خاطرات خود درباره مسائل مختلف مربوط به هنرمندان صحبت کرد.

ملکه رنجبر بازیگری است که بازی در بیش از 20 فیلم سینمایی را در کارنامه خود دارد.

دیباچه-ملکه رنجبر


این بازیگر در بیان خاطرات خود تاکید کرد: خاستگاه من تئاتر است و در خانواده ای هنر دوست به دنیا آمده ام و همیشه علاقه داشتم روی صحنه تئاتر بازی کنم، ولی به دلیل کمبود بازیگر در سینما، گاهی قبول می کردم که در فیلم های سینمایی نیز بازی کنم.

رنجبر در فیلم هایی چون «بانی چاو» به کارگردانی احمدرضا گرشاسبی، «مرد بارانی» و «نان، عشق و موتور 1000» ساخته ابوالحسن داودی، «از ما بهتران» به کارگردانی مهرداد فرید و گناهکاران ساخته فرامرز قریبیان و... بازی کرده است. اما معتقد است نقشی که در مجموعه تلویزیونی «زیر آسمان شهر» بازی کرده تاثیر بسیاری در شناساندن وی به مردم داشته است.

این بازیگر هنگام بازدید از غرفه خود گفت: مجموع وسایل و افتخارهای سینمایی که کسب کرده ام به درخواست و البته همت عزت الله انتظامی به این موزه آورده شده است و خوشحالم بخشی از حضورم در عرصه فرهنگ و هنر در این غرفه، در معرض دید تماشاگران موزه سینما قرار گرفته است.

ملکه رنجبر در ادامه صحبت های خود از شایعاتی که هر چند وقت یکبار درباره درگذشت هنرمندان در برخی رسانه ها منتشر می شود گله کرد و یادآور شد: متاسفانه هر چند وقت یکبار می شنویم که یکی از دوستان و همکاران سینمایی و یا تلویزیونی به رحمت خدا رفته است ولی بعد از پرس و جوهایی که می کنیم، متوجه می شویم خبر درگذشت دوستان هنرمند شایعه بوده است. نشر چنین اخباری حرکتی غیر انسانی و بازی کردن با احساسات و عواطف مردم و هنرمندان است.

وی در پایان صحبت های خود گفت: از رسانه ها برای انتشار چنین اخباری گله مند هستم. تحمل شنیدن خبر رفتن هریک از هنرمندان برای ما پیشکسوتان سخت و دردآور است و زمانی که با شایعه هایی از این دست مواجه می شویم، امید به زندگی و زنده بودن در افرادی مثل من کم رنگ می شود. خواهش می کنم رسانه ها از انتشار اخباری از این دست که در حد شنیده و شایعه است خودداری کنند.

غرفه مربوط به ملکه رنجبر در تالار معاصران موزه سینما قرار دارد. در این غرفه علاوه بر جوایز و لوح های سپاس ملکه رنجبر، آثاری از عبادالله رنجبر پدر این بازیگر به عنوان یکی از کارگردان های قدیمی عرصه تئاتر نیز وجود دارد.

لوح تقدیر اولین جشن بازیگران سینمای ایران، لوح تقدیر بنیاد سینمایی فارابی، لوح تقدیر دومین جشنواره فیلم کوتاه حسنات و ... از جمله جوایز و اهدایی های ملکه رنجبر است که در موزه سینما به امانت نگهداری می شود.

 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
صحبت‌های احساسی مارال بنی آدم، در گفتگو با ویژه برنامه «مدیا»

پروین اعتصامی، قبل از اینکه یک شاعر و ادیب باشد، یک انسان بوده است!

۱۵:۱۸  -  ۲۳ اسفند ۱۴۰۲
گفتگو ویژه برنامه مدیا با سعید الهی تهیه کننده فیلم‌های سینمایی میرو و قویدل

مطمئنم شهید آوینی اگر زنده بود، به مستند «قویدل» جایزه می‌داد / باید باور کنیم که در اتاق شیشه‌ای زندگی می‌کنیم

۱۳:۱۱  -  ۲۳ اسفند ۱۴۰۲
گلر تیم ملی هندبال در گفت‌وگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

مربیان خارجی تاثیر مثبتی بر روی تیم ملی داشتند/ وقتی توپ گل نمی‌شود، مقصر مربی نیست

۱۱:۳۸  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۲
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در گفتگو با دیباچه:

انجمن موسیقی فعالی در استان تهران نداریم/ موسیقی نسبت به تئاتر و هنرهای تجسمی مظلوم‌تر است

۱۱:۱۷  -  ۱۴ اسفند ۱۴۰۲
گفتگو ویژه برنامه مدیا با «خسرو احمدی» که دهه شصتی‌ها او را به نام «دولنگ» می‌شناسند

متاسفانه تلویزیون برای کودکان امروزی هیچ برنامه خوبی ندارد!

۱۳:۰۷  -  ۱۷ اسفند ۱۴۰۲
صحبت‌های انتقادی حسین عابدینی بازیگر سریال « بچه های مدرسه همت » علیه «مهران رجبی»

«مهران رجبی» کنترات برداشته، نباید فقط پولو ببینه و با کله شیرجه بزنه؛ بازیگری را با بیزینس اشتباه گرفته!

۱۶:۵۳  -  ۱۴ اسفند ۱۴۰۲
رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور با دیباچه مطرح کرد؛

هدف اصلی جشنواره ی « رای ملت » تببین گری و جهاد تبیین است/ پای جشنواره "رای ملت" به انتخابات ریاست جمهوری کشیده می‌شود!

۱۳:۰۸  -  ۱۰ اسفند ۱۴۰۲