شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۶۹۵۹
تاریخ انتشار : ۳۱ : ۰۹ - ۲۳ تير ۱۳۹۵
دیباچه: همایون شجریان در واکنش به برخی شایعات اخیر در خصوص پیشرفت سرطان محمدرضا شجریان، در صفحه اینستاگرام شخصی اش خبر از وضعیت رو به بهبود پدر خود داد.او نوشت: نتايج تمام آزمايشات خوب هستند و در هيچ كدام نشانه اى از پيشرفت سرطان ديده نشده است.
همانطور كه از قبل مى دانيد تنها ضعف جسمانى ست كه آنهم به اميد دوست، با تغذيه و دارو و فيزيوتراپى تا قبل از آنكه زمان براى شروع مرحله دوم درمان از دست برود برطرف خواهد شد.
علت طولانى تر بودن اين ضعف بر كسى معلوم نيست اما رسيدگى در نهايت خودش در حال انجام است. مرحله دوم درمان براى بازگشت نكردن و پيشرفت نكردن مريضى الزامى به نظر مى رسد، تا معشوق چه خواهد.
شايعات ناراحت كننده اى به گوش مى رسند كه پايه و اساس درستي ندارند، ايشان هوشيارى شان سر جاست و نسبت به يك ماه گذشته با روحيه بالاترى دستورات پزشك را اجرا مى كنند. بد نيست بدانيد با اشتياق زياد همراه من و برادرم رايان جام ملت هاى اروپا را تا پايان دنبال كردند و از قهرمان شدن تيم پرتغال شايد به خاطر بازيكن محبوبشان رونالدو راضى به نظر مى رسند.
زندگى اينجا تمام نشده و نبضمان بيدار و هشيار است. از تلويزيون و اخبار بدور هستند و ما هم از رساندن خبرهاى تاسف برانگيز كه ناراحتشان مى كند خوددارى ميكنيم و پيغام هاى محبت آميز شما نازنينان را بدون كم و كاست به اطلاع شان مى رسانيم و لبخند واقعى را دريافت مى كنيم.
هر بار كه شعرى از حافظ برايشان ميخوانم زبان به تحسين اين مرد آسمانى مى گشايند و باورم نمى شود در غزلى كه برايشان تفعل زدم او نيز اينچنين كرد و فرمود:
ای دوست دست حافظ تعویذ چشم زخم است
یا رب ببینم آن را در گردنت حمایل
با اينكه سرطان را ميهمان خود مى خوانَد، به شوخي به ايشان گفتم شاعر گفته ميهمان گرچه عزيز است ولى همچو نفس خفه مى سازد اگر آيد و بيرون نرود تا مصمم ترشان كنم براى بدرقه ميهمان.
تجسم وضعيت براى مثال از نظر حقير مانند شهرى است از شهرهاى ايران كه مهاجمان وارد شده باشند و بخواهند به اشغالش در بياورند، بسيارى از ما شاهدش بوده ايم در آن زمان كه دليران ايران مى جنگيدند و جان فشانى ميكردند، دوست مى كوشيد تا در آن ناگوار روزگار روحيه دهد و دعا ميكرد براى موفقيت، و برعكس آن شايعات مى كوشيد براى پذيرش نابودى.

دیباچه/ همایون شجریان
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳