جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳  |  Friday, 29 March 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۱۳۷۴
تاریخ انتشار : ۳۰ : ۰۹ - ۲۳ دی ۱۳۹۵
کاظم ملایی با فیلم اول خود با نام «کوپال» در بخش رقابتی سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد؛اثری که داستانی محیط زیستی را محور خود قرار داده است.

به گزارش دیباچه، مراحل پیش تولید فیلم سینمایی «کوپال» که در بخش مسابقه ملی سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر قرار دارد، از اردیبهشت ماه سال گذشته آغاز شد و تا اواخر آذر به مدت ۸ ماه به طول انجامید. فیلمبرداری این پروژه نیز دی و بهمن‌ماه به مدت ۲ ماه صورت گرفته و در نهایت بعد از طی ۹ ماه مراحل مختلف پس تولید و فنی، فیلم با مدت زمان ۹۹ دقیقه آماده‌ نمایش شده است.

داستان این فیلم در مورد یک شکارچی و تاکسیدرمیست به نام دکتر احمد کوپال است که درست قبل از تحویل سال نو دچار یک چالش بسیار غریب در زندگی‌اش می‌شود.

«کوپال» کیست؟

به گفته کاظم ملایی، یکی از ویژگی‌های مهم این فیلم داستان آن است که در پیرنگ اصلی آن به مسایل مهمی همچون حفظ محیط زیست و احترام به حقوق حیوانات پرداخته شده است. از دیگر ویژگی‌های مهم این فیلم محدودیت‌های آن است، به‌طوری که بخش اعظم فیلم تک بازیگر و تک لوکیشن بوده و قصه‌ آن در یک بازه زمانی بسیار فشرده رخ می‌دهد.

کاظم ملایی کارگردان فیلم‌های کوتاهی همچون «منها» و «دیلیت» است که توانست برای فیلم «منها» تندیس بهترین کارگردانی تجربی از چهاردهمین جشن خانه سینما در سال ۱۳۸۹ و برای فیلم «دیلیت» جایزه بهترین فیلم تجربی و بهترین فیلم تماشاگران از بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران را در سال ۱۳۹۰ کسب کند.

او به مدت سه سال متوالی بعد از دریافت مجوز کارگردانی، به دلیل متفاوت بودن دنیای قصه «کوپال»، موفق به پیدا کردن تهیه کننده‌ نشد.

کاظمی در این باره گفت: انگار امتیاز «کوپال» یعنی متفاوت بودن دنیای داستان تبدیل به نقطه ضعفش شده بود و به راحتی با واژه‌ خاص بودن سرش را می‌بریدند و دیگر به این باور رسیده بودم که این تهیه کنندگان ما هستند که سینمای ما را منفعل و محدود کرده‌اند.

فیلم سینمایی «کوپال» علیرغم وعده‌های مسئولان دولتی و یا حتی تهیه کنندگان بخش خصوصی، دست آخر بدون هیچگونه حمایت مالی به شکل کاملا شخصی تولید شده است.

عوامل اصلی این فیلم عبارتند از تهیه کننده، نویسنده و کارگردان: کاظم ملایی، مجری طرح: سیامک کاشف آذر، مشاور هنری و طراح صحنه: محمد اکبری، مدیر فیلمبرداری: مجید گرجیان، طراح چهره ‌پردازی: محمود دهقانی، مدیر تولید: میترا مهتریان، مدیر صدابرداری: حامد صمد زاده، طراحی و ترکیب صدا: حسین قورچیان، موسیقی متن: بابک میرزاخانی، تدوین: عماد خدابخش، کاظم ملایی، دستیار اول و برنامه ریز: مهرنوش حسینی، طراح لباس: میترا آسیایی، جلوه‌های تصویری و عنوان بندی: امیر مهران، جانشین تولید: حسن شمس آبادی، منشی صحنه: صفورا برسان، دستیار دوم کارگردان: خلیل خسروانی، مدیر تدارکات: امید دارینی، مربی حیوانات: محمد طالبی، عکاس: علی دلک آبادی و مدیر روابط عمومی: هادی علی پناه.

لوون هفتوان، نازنین فراهانی، پوریا رحیمی سام، حسین شمس آبادی، وهان سلیم زاده، مجتبی علیزاده، حسین غایبی شباهنگ، شارون از جمله بازیگران این فیلم هستند.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
صحبت‌های احساسی مارال بنی آدم، در گفتگو با ویژه برنامه «مدیا»

پروین اعتصامی، قبل از اینکه یک شاعر و ادیب باشد، یک انسان بوده است!

۱۵:۱۸  -  ۲۳ اسفند ۱۴۰۲
گفتگو ویژه برنامه مدیا با سعید الهی تهیه کننده فیلم‌های سینمایی میرو و قویدل

مطمئنم شهید آوینی اگر زنده بود، به مستند «قویدل» جایزه می‌داد / باید باور کنیم که در اتاق شیشه‌ای زندگی می‌کنیم

۱۳:۱۱  -  ۲۳ اسفند ۱۴۰۲
گلر تیم ملی هندبال در گفت‌وگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

مربیان خارجی تاثیر مثبتی بر روی تیم ملی داشتند/ وقتی توپ گل نمی‌شود، مقصر مربی نیست

۱۱:۳۸  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۲
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در گفتگو با دیباچه:

انجمن موسیقی فعالی در استان تهران نداریم/ موسیقی نسبت به تئاتر و هنرهای تجسمی مظلوم‌تر است

۱۱:۱۷  -  ۱۴ اسفند ۱۴۰۲
گفتگو ویژه برنامه مدیا با «خسرو احمدی» که دهه شصتی‌ها او را به نام «دولنگ» می‌شناسند

متاسفانه تلویزیون برای کودکان امروزی هیچ برنامه خوبی ندارد!

۱۳:۰۷  -  ۱۷ اسفند ۱۴۰۲
صحبت‌های انتقادی حسین عابدینی بازیگر سریال « بچه های مدرسه همت » علیه «مهران رجبی»

«مهران رجبی» کنترات برداشته، نباید فقط پولو ببینه و با کله شیرجه بزنه؛ بازیگری را با بیزینس اشتباه گرفته!

۱۶:۵۳  -  ۱۴ اسفند ۱۴۰۲
رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور با دیباچه مطرح کرد؛

هدف اصلی جشنواره ی « رای ملت » تببین گری و جهاد تبیین است/ پای جشنواره "رای ملت" به انتخابات ریاست جمهوری کشیده می‌شود!

۱۳:۰۸  -  ۱۰ اسفند ۱۴۰۲