جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳  |  Friday, 29 March 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۰۵۰۳
تاریخ انتشار : ۲۳ : ۰۹ - ۱۵ آذر ۱۳۹۵
کیانوش عیاری گفت: معتقدم تمام مسائل مرتبط با فیلم «خانه پدری» یک سوءتفاهم است.

به گزارش دیباچه، کارگردان فیلم «خانه پدری» که این روزها در تهران مشغول ساخت فیلم جدید خود با نام «کاناپه» است، درباره‌ی اینکه پس از مطرح شدن نام فیلمش در مجلس شورای اسلامی و بلاتکلیفی‌ آن خبر جدیدی از وضعیت اکران «خانه پدری» دارد یا خیر؟ بیان کرد: خبر جدیدی ندارم. در واقع پس از صحبت‌های آقای الیاس حضرتی در مجلس، صحبت جدیدی نشنیده‌ام. البته از مسئولان انتظار پیگیری و همراهی داشتم اما تا این لحظه هیچ عایدی‌ای از این منظر به دست نیاورده‌ام.

او در پاسخ به اینکه آیا در ماه‌های باقی‌مانده از دولت یازدهم به اکران عمومی فیلم خود امیدی دارد، گفت: بله امیدوارم اتفاقی بیفتد، چون معتقدم تمام مسائل مرتبط با فیلم «خانه پدری» یک سوءتفاهم است؛ سوءتفاهمی که مثل یک سنگ در چاهی افتاده شده و حالا صد نفر عاقل باید جمع شوند تا آن را بیرون آورند.

عیاری با اشاره به اینکه فیلمش با وجود داشتن پروانه‌ی نمایش و به دلیل مصلحت، توقیف شده و با اشاره به فیلم‌های دیگری که مجوز اکران نگرفته‌اند، اضافه کرد: از آنجایی که موجودیت سازمان سینمایی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راهگشایی برای رفع این جور گرفتگی‌هاست تا در درجه‌ی اول فضا برای عرضه‌ی آثار تولید شده گشوده شود، به نظر می‌رسد در قدم‌های بعدی باید به کارهای دیگر پرداخته شود. اگرچه هر مسئله و اتفاقی به اندازه و در جایگاه خود اهمیت دارد، اما وقتی تعدادی فیلم و کتاب در محاق توقیف یا مسیر عدم عرضه هستند به نظرم همه چیز زیر سوال می‌رود.

عیاری ادامه داد: امیدواری من این است که با نشانه‌هایی که در سازمان سینمایی در این سه سال دیده شده، به مسئله‌ی فیلم‌های توقیفی هم رسیدگی کنند و به آن‌ها اجازه‌ی نمایش بدهند. همچنین امیدوارم با حضور وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی تفکر و شعاری که در دولت جدید از آن صحبت می‌شد، عملی شود و ادامه یابد.

عیاری در پاسخ به اینکه چقدر از اتفاقات فیلم «خانه پدی» بر ساخت «کاناپه» که به مراحل پایانی فیلمبرداری رسیده، تأثیرگذار بوده است؟ بیان کرد:‌ فکر می‌کنم توانسته‌ام از قید و بندها و ابرهای سیاه ناامیدکننده‌ی فیلم «خانه پدری» فاصله بگیرم و از شر فضایی که برای آن فیلم ایجاد شد، کمی دور شوم اما فقط فکر می‌کنم توانسته‌ام این کار را انجام دهم و ممکن است در عمل این طور نباشد.

فیلم «خانه پدری» با بازی مهدی هاشمی، ناصر هاشمی و شهاب حسینی دو سال قبل فقط یک روز روی پرده تعداد محدودی سینما رفت ولی ظرف چند روز از اکران آن متوقف شد.

اواخر آبان‌ماه الیاس حضرتی نماینده مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وجود مشکلات عدیده در حوزه فرهنگ و هنر گفته بود، «ما امیدواریم با تغییرات پیش آمده (در وزارت ارشاد) کمتر شاهد توقیف فیلم یا لغو کنسرتی باشیم و همچنان منتظر فعالیت دوستان هنرمندی هستیم که در چند سال اخیر بنابه دلایلی کمتر کار کردند یا کار کردند و جلوی آن‌ها را گرفتیم که بعضی از این دوستان جواهری هستند مثل کیانوش عیاری و خانه پدری‌اش که سال‌هاست توقیف شده و اتفاق‌هایی از این دست باعث رکود فضای هنری و فرهنگی می‌شود که امیدواریم وزیر محترم جدید ارشاد با تدبیر خود این اتفاقات را از بین ببرد یا به حداقل برساند

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
صحبت‌های احساسی مارال بنی آدم، در گفتگو با ویژه برنامه «مدیا»

پروین اعتصامی، قبل از اینکه یک شاعر و ادیب باشد، یک انسان بوده است!

۱۵:۱۸  -  ۲۳ اسفند ۱۴۰۲
گفتگو ویژه برنامه مدیا با سعید الهی تهیه کننده فیلم‌های سینمایی میرو و قویدل

مطمئنم شهید آوینی اگر زنده بود، به مستند «قویدل» جایزه می‌داد / باید باور کنیم که در اتاق شیشه‌ای زندگی می‌کنیم

۱۳:۱۱  -  ۲۳ اسفند ۱۴۰۲
گلر تیم ملی هندبال در گفت‌وگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

مربیان خارجی تاثیر مثبتی بر روی تیم ملی داشتند/ وقتی توپ گل نمی‌شود، مقصر مربی نیست

۱۱:۳۸  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۲
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در گفتگو با دیباچه:

انجمن موسیقی فعالی در استان تهران نداریم/ موسیقی نسبت به تئاتر و هنرهای تجسمی مظلوم‌تر است

۱۱:۱۷  -  ۱۴ اسفند ۱۴۰۲
گفتگو ویژه برنامه مدیا با «خسرو احمدی» که دهه شصتی‌ها او را به نام «دولنگ» می‌شناسند

متاسفانه تلویزیون برای کودکان امروزی هیچ برنامه خوبی ندارد!

۱۳:۰۷  -  ۱۷ اسفند ۱۴۰۲
صحبت‌های انتقادی حسین عابدینی بازیگر سریال « بچه های مدرسه همت » علیه «مهران رجبی»

«مهران رجبی» کنترات برداشته، نباید فقط پولو ببینه و با کله شیرجه بزنه؛ بازیگری را با بیزینس اشتباه گرفته!

۱۶:۵۳  -  ۱۴ اسفند ۱۴۰۲
رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور با دیباچه مطرح کرد؛

هدف اصلی جشنواره ی « رای ملت » تببین گری و جهاد تبیین است/ پای جشنواره "رای ملت" به انتخابات ریاست جمهوری کشیده می‌شود!

۱۳:۰۸  -  ۱۰ اسفند ۱۴۰۲